İhsaniye Anadolu Lisesi

WEB https://gial.meb.k12.tr
Adres : ÇİFTLİK MAHALLESİ SAKA CADDESİ NO 1 Gölcük / KOCAELİ
VİZYON : Hedefi herkesin hedefi olmak olan; mensubu ve mezunu olmaktan övünç duyulan; öğrencilerini hayallerine ulaştıran; Kocaeli´nin en seçkin orta öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Okulumuz; Atatürk ilkelerini özümsemiş, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, evrensel değerleri ve bilgiye ulaşma yollarını öğreten, veli ve öğrenci memnuniyetini göz önüne alarak donanımlı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumudur.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Pansiyon : Yok
Servis : Arz Talep Durumuna Göre
Ulaşım : Gölcük Merkez´den Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine gelen minibüslerle ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : İhsaniye Çiftlik Mah. Hastane Cad. Nu. 45 Gölcük / KOCAELİ - Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkeze 2 km. İl merkeze 15 km.
Kontenjan Bilgileri : 170
Sportif Etkinlikler : Basketbol-Voleybol-Futbol-Futsal-Badminton-Masa Tenisi-Kros-Puanlı Atletizm-Satranç-Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2012-2014 Avrupa´da Yemekteyiz-Zusammen Am Tisch in Europa (Bulgaristan-Almanya(Waltrop)-Almanya(Leipzig)-Polonya